Proponuje by ciosy były opisane a nie tylko nazwa czyli zamiast:TM3 [Water Pulse- Wodny Puls]
Coś miej więcej takiego:
[Water Pulse- Wodny Puls] Cios polegający na wytworzeniu wodnej kuli energii, która po trafieniu w przedmiot (Pokemon'a, Inny Cios, Drzewo itd..) wytwarza wielką ilość wody ze strony stykającej z przedmiotem. Użytkownik może trzymać kule zawieszoną miedzy rękoma lub nią rzucić.
Jeśli odrzucicie propozycje to zrozumiem bo trochę to zajmuje a jeśli odrzucicie tylko obrazki też zrozumiem dlatego, że dośc cięszko się szuka obrazków w ciosami (Polecam Rzut Z ekranu z filmików na You Tube) ale jeśli cały pomysł zostanie wykorzystany to się ciesze.
PS.Jako gracz chyba mam prawo tu napisać temat jak nie to usuńcie
Bardzo podoba mi się twoja propozycja.Było by to długie,ale większość osób wiedziała by co dany atak robi.Może można byłoby zrobić coś takiego jak Attackdex i tam wszystkie ataki zrobić.Oczywiście ja jestem za(Jeszcze głos jednego administratora ^^ )
Spoko... Mogę zrobić te ataki, znaczy jakąś ich część. W tygodniu będę raczej robił całkiem sporo, oprócz tego. Czemu? Mam egzamin z muzyki, koncert na którym będę grał, imprę u kolegi, wycieczkę, wyjazd do kina, basen, lekcję muzyczne tj. pianino i gitarę i ze znajomymi idziemy wyrywać laski Sporo tego, no i jeszcze szkoła. W każdym razie i tak postaram się coś dodać.
świetny pomysł!!!