sprawdźmy.wyciągam pokedex
Aipom
Typ: Normal
Zdolność: Brak
Ataki: Centro Cios,Podwójny Zespół
a przewodził grupą
Ambipom
Typ: Normal
Zdolność: Brak
Ataki: Bomba Dźwięku,Centro Cios,Hipnoza,Szybkość
------------------------------------------------------------------------------
Prosił bym o pisanie dłuższych postów.Minimalnie 2 linijki
hmmm....Ta ambipom jest niezła.Cóż.Idę szukać dalej jakiegoś świetnego poka na pokazy z Kanto lub hoenn.idę dalej
Ostatnio edytowany przez zapdos25 (2011-01-02 12:09:36)
O nie.Podbiegam do niegoJest mocno ranny.Wiem!wyjmuję woreczek foliowy i pokedex, skanuje zwierzaczka a w tym samym czasie buizel napełnia woreczki bąbelkami i robi okład małemu pokemonowi
spokojnie będzie dobrze.Podaje mu ser wyjęty z kanapki i zawijam rattate w chustke.Trzeba go zabrać do centrum pokemon ale najbiżesze jest 5 km z tąd!Pobiegne tam.Może podrodze znajde jakiś domek.Ostrożnie podcisłem poke-myszke i zaczołem szybkim truchtem biec na północny-wschód.
-Dzień dobry.Nie mam czasu na rozmowy.Znalazłem tego rattate na polance.opatrzyłem go chustką dałem troszke sera(tylko dwa razy ugryzł) oraz położyłem na niego woreczki z bąbelkami.Czy wyleczysz go siostro.Zależy mi na nim.O!Zasną po drdze.
-Ratata.Obudź się.Już po wszystkim.
-Ratata tata ra!
-Błi błi.
-Widzisz buizel też czuwał nad tobą.Chcesz z nami podróżować i zdobywać wstązki?
Rattata obudził się i patrzył na ciebie,a następnie wdrapał ci się na ramię
Nagle drzwi do PC otworzyły się z hukiem i pojawiła się jakaś mała 2 osobowa grupka ludzi,którzy mówili
-Oddajcie nam pokemony,a nie zrobimy wam krzywdy
Trzena się nimi zająć(myślę)
-Niestety wybrana przez was czynność nie może być użyta.Wramacz przeprosin możemy dać wam w kość pasi?